Ο Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς δέχτηκε άνανδρη επίθεση από κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του. Οι κουκουλοφόροι τον χτύπησαν τόσο σοβαρά που ο Διευθυντής χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Ο εκπαιδευτικός κόσμος είναι ανάστατος από αυτή την επίθεση και δηλώνει τη συμπαράστασή του στο δάσκαλο Δ. Κωνσταντακόπουλο. Παραθέτουμε την καταγγελία που έβγαλε ο Σύλλογός ΠΕ Αμαρουσίου με την οποία δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. Μαρούσι 21 – 02 – 2013

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Αρ. Πρ.: 35

Ταχ. Δ/νση: Ιερού Λόχου 3 – 5

Τ. Κ. 15124 Μαρούσι

Τηλ. : 210 6252333

Fax: 210 8071434

Πληροφ. Λυσίκατος Νίκος

Προς: Τα μέλη του Συλλόγου

Κοινοποίηση:

Δ/νση ΠΕ Β΄ Αθήνας

ΔΟΕ

Σχολικούς Συμβούλους

Θέμα: « Συμπαράσταση σε συνάδελφο – μέλος του Συλλόγου μας που δέχτηκε άδικη – άνανδρη επίθεση σε βάρος του».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ομόφωνα καταδικάζει και καταγγέλλει την άνανδρη και άδικη επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους ο συνάδελφος και μέλος του Συλλόγου μας Δ. Κωνσταντακόπουλος – Διευθυντής του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα πριν από λίγες ημέρες, έξω από το σπίτι του και ενώ ξεκινούσε για το σχολείο του, ο συνάδελφός μας δέχτηκε επίθεση από αγνώστους με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα και να νοσηλευθεί στο νοσοκομείο, αφού κινδύνευσε η σωματική του ακεραιότητα.

Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι συμπαραστεκόμαστε απόλυτα στο συνάδελφό μας και οι πρακτικές της βίας και των εκφοβισμών δε μας φοβίζουν, αλλά μας εξοργίζουν.

Ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Π. Ε. πιστός σε αρχές και αξίες που υπηρετούν το δημοκρατικό διάλογο και την ανοχή μεταξύ των ανθρώπων και των διαφορετικών απόψεων, θα συνεχίσει να υπηρετεί με πάθος και αποτελεσματικότητα την υπόθεση της Δημόσιας δωρεάν Παιδείας και του Δημόσιου σχολείου ακόμα και όταν δέχεται τέτοιου είδους άδικες βίαιες επιθέσεις.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές και την υπηρεσία να ρίξουν όλο το βάρος των προσπαθειών τους για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης για το πρόσωπο του συναδέλφου μας.

Καλούμε το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε. να επιληφθεί άμεσα του θέματος.

alt

alfavita.gr