Αναβολή έναρξης προγραμμάτων 5ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 ΤΠΕ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/03/2019 - 19:25 | Author: Newsroom Ipaidia

Το παρακάτω ενημερωτικό μήνυμα εστάλη από τη Διεύθυνση Επιμόρφωσης και Πιστοποίησης, με mail, σε όλους όσους έχουν επιλεγεί και εγγραφεί να παρακολουθήσουν πρόγραμμα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ, 36 διδακτικών ωρών, που αφορά σε Εισαγωγική Επιμόρφωση για την Εκπαιδευτική Αξιοποίηση ΤΠΕ, κατά την τρέχουσα 5η περίοδο επιμόρφωσης (Απρίλιος – Ιούλιος 2019).

Το Βασίλη Βούγια

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω δυσκολιών που έχουν ανακύψει για την ομαλή έναρξη των προγραμμάτων της 5ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου ΤΠΕ στο σύνολό τους κατά την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία, η έναρξη των μαθημάτων μετατίθεται κατά μία εβδομάδα. Δηλαδή, τα προγράμματα προγραμματίζεται να ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα που ξεκινά τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019.

Η αλλαγή έχει ήδη απεικονιστεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (MIS) της επιμόρφωσης, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για το ωρολόγιο πρόγραμμα του επιμορφωτικού προγράμματος που έχετε επιλεγεί να παρακολουθήσετε (http://e-pimorfosi.cti.gr/mis –> επιλογή «Αίτηση επιμόρφωσης» –> «Π1: Ωρολόγιο πρόγραμμα», με χρήση των κωδικών σας)».

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: