Αναπληρωτές – θα έχουν δικαίωμα αίτησης μόνο για μία περιοχή;

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/02/2019 - 09:08 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Διαβάζοντας την ανακοίνωση της  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)

Γιώργος Καραμσαλής

Αναπληρωτής φυσικός

Από την Πρωτοβουλία Αναπληρωτών Λέσβου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Πώς και πότε θα γίνουν οι 4.500 διορισμοί εκπαιδευτικών

συγκρατήσαμε το εξής απόσπασμα:

Ο κος Κασσιανός μας ενημέρωσε ότι βάσει του ψηφισθέντος νόμου για τους μόνιμους διορισμούς οι υποψήφιοι που θα συμμετέχουν σε αυτόν θα μπορούν να υποβάλλουν δύο αιτήσεις:

Μία αίτηση για μόνιμο διορισμό (όπου θα μπορούν π.χ. να δηλώσουν όλες τις περιοχές που επιθυμούν να διοριστούν) και μία αίτηση για αναπληρωτές (όπου θα μπορούν π.χ. να δηλώσουν μόνο μία περιοχή της προτίμησής τους).

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ !!!!

 

Δεκαετίες πριν, τον καιρό της επετηρίδας – οι αναπληρωτές ονομάζονταν «νομαρχιακοί» και είχαν δικαίωμα να κάνουν αίτηση πρόσληψης ως αναπληρωτές μόνο σε ένα νομό.

Τότε όσοι είχαν εσωτερική πληροφόρηση πήγαιναν σε νομούς όπου δεν είχαν ανταγωνισμό από άλλους συνυποψήφιους και προσλαμβάνονταν, υπερπηδώντας τη σειρά στην επετηρίδα.

Τι κίνδυνος υπάρχει; Κάνεις τα χαρτιά σου για μια περιοχή και δε σε προσλαμβάνουν και άντε γειά! Στο μεταξύ σε μια άλλη περιοχή προσλαμβάνεται κάποιος με πολύ λιγότερα μόρια από σένα, γιατί είχε τη «σωστή» πληροφόρηση.

Τελικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάλθηκε να «καθαρίσει» τους αναπληρωτές ; Καλούμε το υπουργείο να διαψεύσει επίσημα τέτοιες διαρροές.

Η κατάργηση των διπλών μορίων , οι νέες αιτήσεις αναπληρωτών για συγκεκριμένα σχολεία, αυτές οι πληροφορίες για δήλωση μίας μόνο περιοχής συνδέονται όλα μεταξύ τους!!!

Όχι μόνο αλλάζουν τους πίνακες, αλλάζουν και τις διαδικασίες στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης ενός ρουσφετολογικού συστήματος, που δοκιμάστηκε στο παρελθόν.  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: