Άδωνις: Γιατί ο κ Τσίπρας κορόιδεψε τον λαό για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση ;

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/10/2015 - 17:35 | Author: Newsroom Ipaidia
Αναφορά στην επίσκεψή του Φρανσουά Ολάντ έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή για του νομοσχεδίου σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

"Ο κ. Ολάντ είπε στη βουλή ότι "σας καλούμε να φέρετε περισσότερους φοιτητές στη Γαλλία". Εσείς έπρεπε να έχετε θιγεί από αυτό. Εσείς έπρεπε να πείτε "θέλουμε να φέρουμε περισσότερους γάλλους φοιτητές στην Ελλάδα". Αλλά πώς να το κάνουμε αυτό όταν αντιτίθεστε σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης του πανεπιστημίου; Προφανώς ο κ. Ολάντ ήρθε εδώ – για να το πούμε στη γλώσσα του διαδικτύου – για να σας τρολάρει" τόνισε ο Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη.
Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και συγκεκριμένα στις σημερινές δηλώσεις του κ. Φίλη που έκανε λόγο για "κοινωνική επιλογή".

"Προφανώς εκφράζετε την αυθεντική άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το θέμα. Δεν θα ήταν δημοκρατικά ωραίο να είχε πει ότι θα καταργήσω τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση γιατί είναι απαράδεκτος αλλά αυτό που είπατε εσείς σήμερα. Γιατί μας το κρατούσατε κρυφό; Μήπως γιατί είστε πολιτικάντηδες παλαιού τύπου;".

Τέλος απαντώντας στην αναφορά του Νίκου Παππά για τις συντάξεις, είπε: "Πρέπει να έχει πάρα πολύ θράσος μετά τη συνέντευξη του Γιώργου Κατρούγκαλο στον Νίκο Χατζηνικολάου να μιλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις. "Δίνατε μάχη για να μην εφαρμοστεί η ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, δηλαδή μείωση των επικουρικών συντάξεων 5-8% για να πει ο κ. Κατρούγκαλος ότι καταργεί την επικουρική σύνταξη"

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: