22-04-2016 Ανακοίνωση των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων για ασφαλιστικό – διορισμούς – κινητοποιήσεις

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔22/04/2016 - 14:08 | Author: Newsroom Ipaidia

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Η κυβέρνηση κατέθεσε στη Βουλή για ψήφιση το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο.

Τα μέτρα αυτά, αποτελούν βασικά προαπαιτούμενα του 3ου Μνημονίου. Το συνδικαλιστικό κίνημα στο σύνολό του έχει καταδικάσει τις νέες αυτές αντιλαϊκές πολιτικές, και στην ασφάλιση και στη φορολογία.

Μπροστά μας είναι η 48ωρη γενική Απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Οφείλουμε όλοι μέσα από τα σωματεία να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να αποτρέψουμε την ψήφιση των νέων αντεργατικών αυτών ρυθμίσεων, δημιουργώντας έτσι ένα σημαντικό σταθμό στον αγώνα του λαού μας για την κατάργηση των μνημονίων και για το χτύπημα των πολιτικών λιτότητας.

Ταυτόχρονα, στο χώρο της Παιδείας είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του Υπουργείου να περάσει μεταβατική τροπολογία για τον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών που θα ισχύσει για την επόμενη χρονιά. Η τελευταία ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ (12/4/16), όπως και η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ (18/4/16) ξεκαθαρίζουν την ουσία του θέματος, κάνοντας σαφή τη διαφορά μας από τη θέση και την τακτική του Υπουργείου, αλλά και την απόφασή μας να απαντήσουμε αγωνιστικά στις προκλήσεις του Υπουργείου Παιδείας (με απεργίες, στάσεις εργασίας, συλλαλητήρια -15 και 21 Απρίλη στο Υπουργείο-, κ.α.)…

Διαβάστε την ανακοίνωση… εδώ

alt • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso