Ν.Παππάς: «Μαθήματα αδιαφάνειας από τη ΝΔ με το voucher των 600 ευρώ»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/04/2020 - 21:05 | Author: Newsroom Ipaidia

Ν.Παππάς-Γ.Τσίπρας: «Μαθήματα αδιαφάνειας από τη ΝΔ με το των ελευθέρων επαγγελματιών» – Δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά, και του αναπληρωτή τομεάρχη Γιώργου Τσίπρα

«Μαθήματα αδιαφάνειας από τη ΝΔ με το των ελευθέρων επαγγελματιών». Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει την κρίση του κορωνοϊού, ευκαιρία για τους λίγους. Αφού κορόιδεψε δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς, οικονομολόγους, λογιστές, εκπαιδευτικούς και ερευνητές, στερώντας τους το βοήθημα των 800 ευρώ και αντικαθιστώντας το με .

Η καμπάνια «Μαθαίνουμε στο σπίτι» κόστισε 130.000 ευρώ! Πόσο θα κοστίσουν οι απευθείας αναθέσεις για την αγορά εξοπλισμού;

Αφού πριμοδότησε, με αυτόν τον τρόπο, ιδιωτικά κέντρα εκπαίδευσης με 50 εκατ. ευρώ τουλάχιστον. Εξέδωσε πρόσκληση συμμετοχής των παρόχων κατάρτισης, καθένας από τους οποίους κατέθεσε υλικό 1.000 ωρών ασύγχρονης εκπαίδευσης εντός δύο ημερών.

Ενέκρινε τις προτάσεις των παρόχων εντός μόλις 12 ωρών, αφού υποτίθεται ότι έλεγξε προγράμματα χιλιάδων ωρών συνολικά μέσα σε μισή μέρα. Σ' αυτά τα πράγματα μην ψάχνεις για λάθος. Στην αδιαφάνεια η ΝΔ παίρνει άριστα.

Φίλης: Απευθείας ανάθεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς καμία έρευνα αγοράς για καμπάνια του Υπουργείου Παιδείας

 

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: