Επίσκεψη Ομπάμα: Μας είπε ότι έχουμε πολλά να κάνουμε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔15/11/2016 - 14:25 | Author: Newsroom Ipaidia

Παυλόπουλος σε Ομπάμα: Αδιανόητη και απαράδεκτη η αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης - Ομπάμα: Είναι το τελευταίο μου ταξίδι ως Προέδρου και ήθελα να ξεκινήσει στην γενέτειρα της Δημοκρατίας - Ο αμερικανός Πρόεδρος εξέφρασε την επιθυμία να δει την Ακρόπολη και ρώτησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αν είναι το σπίτι του το Προεδρικό Μέγαρο - Στις 14:30 ο Ομπάμα θα δει τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου - Κλειστή αύριο όλη μέρα η Ακρόπολη - 5.000 αστυνομικοί και 500 πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών επί ποδός - Ελεύθεροις σκοπευτές παντού - Κλειστά σχολεία, στάσεις εργασίας στα ΜΜΜ, πορείες και συγκεντρώσεις (όσες δεν απαγορεύτηκαν)

: Το πρώτο ταξίδι του Μπαράκ Ομπάμα στην Ελλάδα, ένα παιδικό του όνειρο, έμελλε να είναι το τελευταίο ταξίδι του στην Ευρώπη ως πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο Αμερικανός πρόεδρος έρχεται για επίσκεψη... μιας μέρας και μερικών ωρών, με την ελληνική κυβέρνηση να περιμένει από εκείνον μια "καλή" κουβέντα για το χρέος.

Το πρόγραμμα: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδέχθηκε στις 13:30, στο Προεδρικό Μέγαρο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα. Οι δυο πρόεδροι θα έχουν συνάντηση σχεδόν μιας ώρας και στις 14:30 ο Μπαράκ Ομπάμα θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα τον υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο θα έχει διευρυμένες συνομιλίες και θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις. Οι δυο πρόεδροι θα δεχτούν τέσσερις ερωτήσεις, δυο από Έλληνες δημοσιογράφους και δυο από Αμερικανούς. Στις 19:30, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

newsit.gr



  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr



    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: