Α΄ Β΄ Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

=

ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΛΗ

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ! ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Τη σχολική χρονιά 2012-2013, όλοι οι εκπαιδευτικοί που ανήκαν στο ΠΥΣΔΕ της Γ΄ Αθήνας μαζί με δεκάδες αναπληρωτές, κάλυψαν στο ακέραιο τις λειτουργικές ανάγκες των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρίς να πλεονάζει κανένας εκπαιδευτικός.

Σήμερα η δικομματική κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ αφού οδήγησαν στην απόλυση 10.000 αναπληρωτών σε όλη την Ελλάδα, ετοιμάζεται κάτω από τις εντολές του κεφαλαίου-Ε.Ε.-ΔΝΤ να υλοποιήσει ένα από τα «συμβόλαια θανάτου» που έχει αναλάβει . Να θέσει ΑΜΕΣΑ σε διαθεσιμότητα 12.500 δημοσίους υπαλλήλους με κύρια δεξαμενή τους εκπαιδευτικούς.

Για μας οι εκπαιδευτικοί δεν είναι αριθμοί όπως είναι για τους λογιστές της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας!

Τα ΔΣ των Α, Β, Γ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ καλούν όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013 στις 11.00 π.μ. στο ΠΥΣΔΕ Γ Αθήνας (Θηβών 401, Αιγάλεω)

Κανένας εκπαιδευτικός δεν «πλεονάζει» στο ΠΥΣΔΕ Γ Αθήνας!

Άμεση επαναπρόσληψη των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που καλύπτουν πάγιες ανάγκες των σχολείων!

Απαιτούμε από το ΠΥΣΔΕ της Γ΄ Αθήνας, αιρετά και διορισμένα μέλη, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην συναινέσουν με τις αποφάσεις τους στον εργασιακό θάνατο χιλιάδων εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους. Οι πίνακες των «πλασματικών υπεραρίθμων» πρέπει να είναι μηδενικοί.


Τα ΔΣ των Α΄ Β΄ Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ