Μακρή: Να δοθούν ονόματα καθηγητών που δεν κατέθεσαν βαθμολογία

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔23/02/2021 - 11:21 | Author: Ανθή Ιωαννίδου
Τελευταία τροποποίηση στις 24/02/2021 - 09:52

- : Εγκύκλιο δημοσίευσε η υφυπουργός παιδείας, για να δοθούν ονόματα καθηγητών που δεν κατέθεσαν βαθμολογία τετραμήνου. Δείτε στο ipaidia.gr τι αναφέρει η εγκύκλιος.

Η εγκύκλιος:

Είναι δεδομένο ότι με βάση τις κείμενες διατάξεις η κατάθεση της στα Γυμνάσια και Λύκεια είναι υποχρεωτική, εκτός των εξαιρετικών εκείνων περιπτώσεων που ορίζονται περιοριστικά στις εν λόγω διατάξεις και αφορούν ιδίως σε μαθήματα, τα οποία για οποιονδήποτε λόγο διδάχθηκαν λιγότερο από δέκα (10) ώρες.

Στις εξαιρετικές αυτές περιπτώσεις θα πρέπει να τηρούνται οι επιβαλλόμενες από τις ίδιες διατάξεις διατυπώσεις και προεχόντως απόδειξη και αιτιολόγηση εκ μέρους του διδάσκοντα της πλήρωσης των προϋποθέσεων για μη .

Ενόψει αυτών καλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώσουν τις οικείες Διευθύνσεις Δ.Ε. για τις περιπτώσεις εκείνες που εκπαιδευτικοί δεν κατέθεσαν βαθμολογία, κατ’ εφαρμογή των οικείων διατάξεων, με την υποβολή κατάστασης στην οποία θα αναγράφονται οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, οι μαθητές για τους οποίους δεν κατέθεσαν βαθμολογία, τα μαθήματα στα οποία αφορά η
μη κατάθεση βαθμολογίας, καθώς και οι λόγοι της μη κατάθεσής της στο πλαίσιο των προβλεπόμενων από τις εφαρμοστέες διατάξεις λόγων.

Η εγκύκλιος

Lockdown - Παγώνη: Έτσι πρέπει να γίνει το άνοιγμα σχολείων

Άνοιγμα σχολείων: Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες - Όλα τα σενάρια

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές για τα επιδόματα Μαρτίου • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: