Τι είπε η κ. Κεραμέως για την υπόθεση του και της εκπόρνευσης της 12χρονης στα Σεπόλια .

«Όλα αυτά που αποκαλύπτονται δεν τα χωράει ανθρώπου νους. Θλίψη, αγανάκτηση, οργή. Θα χυθεί άπλετο φως σε κάθε πτυχή της υπόθεσης. Το λέω σαν άνθρωπος και σαν γονιός» ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

Σχετικά με τις κινήσεις του υπουργείου Παιδείας, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, η υπουργός Παιδείας, σημείωσε: «Στο επίπεδο του σχολείου έχουμε επιστρατεύσει ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς. Είχε παρουσία στο ».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Νίκη Κεραμέως, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Διερευνάται το θέμα, κινητοποιήθηκαν οι σχετικές δομές. Προφανώς αποκαλύπτονται πράγματα που δεν τα ήξερε κανείς. Θα τη μάθουμε όλη την αλήθεια. Είδατε πόσο γρήγορα βγήκαν και τα ονόματα. Να δούμε τι ακριβώς συνέβαινε σ’ αυτή την ανατριχιαστική ιστορία.

Ολόκληρη κοινωνία δεν είχε μάθει τίποτα. Με το που βγήκαν τα στοιχεία, το μείζον είναι να φτάσει μέχρι το τέλος αυτή η ιστορία. Υπάρχουν δομές που αφορούν το σχολείο και υπάρχουν δομές μέσω Δήμων. Μόλις δημοσιοποιήθηκε το γεγονός, ψυχολόγος προσέτρεξε στο σχολείο. Έχουν γίνει κινήσεις και μέσω Δήμου».

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ