Κεραμέως: Διπλή μοριοδότηση για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/02/2020 - 19:45 | Author: Newsroom Ipaidia

Η προανήγγειλε επαναφορά της διπλής των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε περιοχές – Δεύτερη ρύθμιση θα προβλέπει την ανανέωση των πινάκων των εκπαιδευτικών κάθε δύο χρόνια, αντί τριών που ισχύει

Νομοθετική παρέμβαση για την κινητροδότηση εκπαιδευτικών να διοριστούν σε σχολεία ακριτικών και ορεινών περιοχών ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας.

Νίκη Κεραμέως: Θα προσμετράται γρηγορότερα η προϋπηρεσία των αναπληρωτών

Η υπουργός Παιδείας σε συνομιλία της με κοινοβουλευτικούς συντάκτες προανήγγειλε κατάθεση ρύθμισης για την επαναφορά της διπλής μοριοδότησης των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε απομακρυσμένες περιοχές ώστε να αντιμετωπιστούν τα φαινόμενα κενών θέσεων. Να σημειωθεί ότι η έξτρα μοριοδότηση των εκπαιδευτικών είχε καταστεί ανενεργή απο την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επι θητείας του Κ. Γαβρόγλου.

Επίσης, η κυρία Κεραμέως ανέφερε ότι θα έρθει και δεύτερη ρύθμιση που θα προβλέπει ότι η ανανέωση των πινάκων των εκπαιδευτικών θα πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, αντί τριών που ίσχύει.

«Στόχος μας είναι η ενίσχυση των εκπαιδευτικών και να δοθούν τα σωστά κίνητρα», ανάφερε χαρακτηριστικά η Υπουργός Παιδείας.

Νίκη Κεραμέως: Νέο ξεκίνημα για το ΔΟΑΤΑΠ – Τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: