Στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας θεωρούμε επιτακτική ανάγκη και ηθικό χρέος μας να σταθούμε όλοι αλληλέγγυοι προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

Η πρωτοβουλία του Τμήματος Προγραμματισμού και Μελετών της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης, αφορά την εκπαιδευτική ενίσχυση, τη δημιουργική απασχόληση και άθληση των μαθητών μετά τη λήξη του Σχολικού ωραρίου. Το πρόγραμμα «Ενισχυτική Διδασκαλία – Δημιουργική, Απασχόληση – Αθλητισμός στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης» υλοποιείται σε σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης που εξυπηρετούν όλες τις Δημοτικές Κοινότητες.

Η δημιουργική απασχόληση και η εξασφάλιση μιας εκπαίδευσης που προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές θεωρούμε εκ των προτέρων ότι σας βρίσκει σύμφωνους, για το λόγο αυτό καλούμε τους εν ενεργεία ή συνταξιούχους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να εργαστούν εθελοντικά, απασχολώντας δημιουργικά και προσφέροντας τις γνώσεις τους σε παιδιά Δημοτικού, να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Ταχ. Δ/νση: Κ. Καραμανλή 38Β, τηλ. 2310840295 – 2310841962) ή στο e-mail: [email protected]

(Θα πρέπει να αναφέρετε: ονοματεπώνυμο, ειδικότητα, τηλέφωνο, περιοχή, μαθήματα, τάξεις, ημέρες και ώρες που επιθυμείτε να απασχοληθείτε.)