Αριστούχοι στις Πανελλήνιες 2018

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔01/07/2018 - 21:52 | Author: Newsroom Ipaidia

Πώς διαμορφώνονται οι μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Νέο εξεταστικό σύστημα θα ανακοινώσει ο Κώστας Γαβρόγλου – Οι αριστούχοι στις πανελλήνιες 2018 – Τα Νέα

Νικόλας Καλαντζής 19.255 μόρια

«Περίμενα το καλό αποτέλεσμα. Στην αρχή της χρονιάς είχα αγχωθεί για το πώς θα βγει το καθημερινό πρόγραμμα. Τον Μάιο αγχώθηκα για τις εξετάσεις, όμως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το αντιμετώπιζα πλέον ως τέσσερα απλά διαγωνίσματα. Θα ήθελα να συνδυάσω τη δικηγορία με τις πολιτικές επιστήμες ή με τα χρηματοοικονομικά».
Ιάσονας Τζιέρας   19.056 μόρια
«Σύμφωνα με τις περσινές βάσεις περνάω στην Ιατρική Θεσσαλονίκης. Θα προσπαθήσω να πάω παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Η ιατρική ήταν στόχος μου από νωρίς και ειδικά ο ερευνητικός τομέας λόγω της έντονης ανάγκης μου για κοινωνική προσφορά. Αποφοίτησα από το 1ο ΓΕΛ Γλυφάδας και πιστεύω πολύ στο δημόσιο σχολείο».

Δημήτρης Κουτσαντώνης  18.940 μόρια
«Η Γ' τάξη του Λυκείου ήταν η καλύτερη χρονιά μου! Συνδύασα διάβασμα αλλά και καλοπέραση. Μέχρι τότε, να πω την αλήθεια, δεν πολυδιάβαζα. Οι σπουδές στην Ιατρική πάντα με ενδιέφεραν πολύ. Είναι και η μητέρα μου γιατρός. Οι καλύτερες βαθμολογίες μου ήταν το 20 στη Φυσική και 19,5 σε Χημεία και Βιολογία».
Σταμάτης Λιάκος  18.718 μόρια
«Πέρασα μια δύσκολη χρονιά που απαιτούσε συγκεκριμένο πρόγραμμα: Διάβασμα 3-4 ώρες καθημερινά και ίσως το Σαββατοκύριακο λίγο περισσότερο. Τελικά περνάω εκεί που πάντα ήθελα: στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών».
Loading...


  • europalso

    ideascentral