Εξαδάκτυλος: Ιανουάριος και Φεβρουάριος θα είναι δύσκολοι μήνες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔04/01/2021 - 17:15 | Author: Newsroom Ipaidia
Τελευταία τροποποίηση στις 04/01/2021 - 17:20

Κορονοϊός: «Οι επόμενοι δύο μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι, δεδομένου ότι τον χειμώνα είναι πιο εύκολη η μετάδοση του κορονοϊού στην κοινότητα. Πρέπει λοιπόν να είμαστε πολύ προσεκτικοί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο», αναφέρει ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας στο Newsbomb, προσθέτει «το θετικό αυτή την φορά είναι ότι έχουμε το εμβόλιο αλλά θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι για να είναι αποτελεσματικό θα πρέπει να έχουν γίνει και οι δύο δόσεις και μετά να περάσουν και κάποιες ημέρες».

Ανησυχία έχει προκληθεί στις υγειονομικές Αρχές της χώρας, από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού με τα μεταλλαγμένο στέλεχος που ανιχνεύθηκε αρχικά στη Βρετανία και σχετίζεται με την υψηλότερη μεταδοτικότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο «είναι εξαιρετικά απίθανο να μην βρεθεί άλλο κρούσμα του μεταλλαγμένου ιού και αυτό συμβαίνει διότι αρκετός κόσμος την περίοδο των εορτών ταξίδεψε προς και από το Ηνωμένο Βασίλειο»  • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

    Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr    • ideascentral

      europalso

    Enter your email address: