– «Ημέρα Καριέρας» στον Βόλο – 40 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας – Αύριο, Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης () διοργανώνει την 27η «Ημέρα Καριέρας» στο Domotel Xenia Volos από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες που αναζητούν εργασία και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα:

να συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό,
να ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες οι οποίες έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις και
να συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν δραστηριοποιούνται σε διαφορετικούς κλάδους, όπως τουρισμός και φιλοξενία, βιομηχανία τροφίμων, κατασκευές, υπηρεσίες εκπαίδευσης, κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, ιατρικές υπηρεσίες, διάφοροι τομείς εμπορίου, με τη συμμετοχή επίσης εμπορικών και βιοτεχνικών φορέων.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν διαφορετικά επίπεδα εξειδίκευσης και εκπαίδευσης, σε ειδικότητες όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πωλήσεων, υπάλληλοι γραφείου, μεγάλο εύρος ειδικοτήτων του τουριστικού κλάδου, καθώς και ειδικότητες στον κλάδο της πληροφορικής, νοσηλευτές, οδηγοί, τεχνικοί, όπως υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι κ.ά.

Όλες οι επιχειρήσεις και οι ειδικότητες, τις οποίες αναζητούν, βρίσκονται αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/27i-hmera-karieras-dypa-bolos-21-martioy-2024.