Επιστρεπτέα προκαταβολή 5: Κλείνουν οι αιτήσεις – Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔19/01/2021 - 09:09 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 19/01/2021 - 09:19

: Η παράταση αιτήσεων για τον 5ο κύκλο της λήγει σήμερα, Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.Δείτε στο ipaidia.gr πώς κάνετε αίτηση.

: Πώς να κάνετε αίτηση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ,  611.524 επιχειρήσεις είχαν υποβάλει αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση της χρηματοδοτικής ενίσχυσης.

Από το υπουργείο Οικονομικών δίδεται η δυνατότητα, σε περίπτωση λαθών, διόρθωσης των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην πλατφόρμα "" (www.aade.gr/mybusinesssupport) για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Άνοιγμα καταστημάτων: Με ποιόν κωδικό στο 13033 πάμε για ψώνια

Άνοιγμα σχολείων: Πότε ανοίγουν Γυμνάσια και Λύκεια - Η πιθανή ημερομηνία

Πανελλήνιες 2021 - Πώς υπολογίζεται η ΕΒΕ

Το συνολικό ποσό που θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων της υπολογίζεται στο 1,5 δισ. ευρώ ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ανάλογα με το ενδιαφέρον. Το ελάχιστο ποσό της ενίσχυσης να ανέρχεται στα 1.000 ευρώ.

Εντός των επόμενων ημερών το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να ανακοινώσει το τελικό ποσό που θα λάβει ο κάθε δικαιούχος, ενώ έχει διευκρινίσει δεν υπάρχει συμψηφισμός με την ενίσχυση που ενδεχομένως έχει ληφθεί από τον προηγούμενο κύκλο.

Όσοι δικαιούχοι έχουν λάβει μεγαλύτερη οικονομική ενίσχυση από τον προηγούμενο κύκλο, αυτή θα ενσωματωθεί στον αλγόριθμο με βάση τον οποίο θα υπολογιστεί και το τελικό ύψος της ενίσχυσης που θα λάβουν μέσω του 5ου κύκλου του προγράμματος.

Μέσα στον ερχόμενο Μάρτιο θα ξεκινήσει ο 6ος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ανεξάρτητα με το αν θα έχει ανοίξει πλήρως η αγορά. • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: