«Οι λέξεις “ενοχή”, “αυτοκριτική’ και “συγνώμη” είναι δυστυχώς άγνωστες στο λεξιλόγιο των στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τα δεινά που προξένησε το κόμμα τους στον ελληνικό λαό. Όπως δείχνει ο εκπρόσωπός του, το μόνο που ξέρει, είναι να επαναλαμβάνει με υπέρμετρη δόση αυταρέσκειας ανόητα σχόλια και εξυπνακισμούς της δεκάρας σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου απαντώντας στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Παύλο Χρηστίδη.

«Θα ήταν πολύ πιο έντιμο, αν και επώδυνο για το ΠΑΣΟΚ και τον εκπρόσωπό του, να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό, που επί Γ. Παπανδρέου τον παρέδωσαν στο ΔΝΤ και τον κατέστησαν όμηρο των μνημονίων. Ο ελληνικός λαός φρόντισε πάντως να τους στείλει μια για πάντα στο «χρονοντούλαπο της ιστορίας». Εκεί ανήκουν πια και καλό είναι να το συνειδητοποιήσουν» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στις αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων «ακροδεξιό, λαϊκιστή που βρίσκεται στην κυβέρνηση για να σφουγγαρίζει τις διαχρονικές ευθύνες της δεξιάς».