Πρόεδρος ΦΠΨ Φιλοσοφικής: Δεν είναι παράνομο το πάρτι του Ρουβίκωνα αλλά η κατάληψη και ότι δεν ζήτησαν άδεια

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/11/2018 - 09:14 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

«Αν το συνδυάσουμε με τις αλλαγές που προωθούνται στην γλώσσα, τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και την ιστορία, εύκολα οδηγούμαστε σε συμπεράσματα» είπε η κυρία Μαρίζα Φουντοπούλου

«Η δουλειά μας δεν είναι να λειτουργούμε ως αστυνομικοί σε ένα πρόβλημα που η πολιτεία αρνείται να το δει» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης στο ΘΕΜΑ 104,6 η πρόεδρος του τμήματος , Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Μαρίζα Φουντοπούλου με αφορμή την πρόθεση του να πραγματοποιήσει το πάρτι που έχει εξαγγείλει παρά το γεγονός ότι η σχολή θα είναι κλειστή για συμβολικούς λόγους με απόφαση της Κοσμητείας.

«Η ροή των πραγμάτων θα δείξεί αν η απόφαση της Κοσμητείας για κλείσιμο της Φιλοσοφικής είναι η ενδεδειγμένη» πρόσθεσε η κυρία Φουντοπούλου.

Όπως είπε «δεν είναι παραβατικότητα ένα γλέντι, παραβατικότητα είναι η κατάληψη ή ότι δεν ζήτησαν άδεια» εξηγώντας ότι ο χώρος που θα γίνει το ρεμπέτικο πάρτι της αναρχικής συλλογικότητας «περιβάλλεται από αίθουσες διδασκαλίες».

Η κυρία Φουντοπούλου έθεσε, τέλος, έναν ευρύτερο προβληματισμό λέγοντας ότι «όλο αυτό γίνεται στη φιλοσοφική σχολή που είναι ο εκπρόσωπος των ανθρωπιστικών σπουδών που βάλλονται συστηματικά. Αν το συνδυάσουμε με τις αλλαγές που προωθούνται στην γλώσσα, τα αρχαία ελληνικά, τα λατινικά και την ιστορία, εύκολα οδηγούμαστε σε συμπεράσματα».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso