Προσλήψεις Ειδικής Αγωγής: Χωρίς παράβολο οι οριστικοί πίνακες των εκπαιδευτικών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔11/12/2019 - 16:08 | Author: Newsroom Ipaidia

Προσλήψεις Ειδικής Αγωγής: Κανονικά συνεχίζει το ΑΣΕΠ την κατάρτιση των πινάκων για τις προκηρύξεις 1ΕΑ, 2ΕΑ και 3ΕΑ για πλήρωση κενών θέσεων προσωπικού στην ειδική αγωγή, παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με περίπου 2.000 υποψήφιους, οι οποίοι δεν πλήρωσαν το παράβολο των 3 ευρώ, με αποτέλεσμα να απορριφθούν.

Σύμφωνα με την aftodioikisi.gr, μετά την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων για την 1ΕΑ/2019, θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα και τις 2ΕΑ και 3ΕΑ, για τις οποίες έχουν ανακοινωθεί οι προσωρινοί πίνακες διοριστέων.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι αντιδράσεις από τους ίδιους τους υποψηφίους που απορρίφθηκαν λόγω παραβόλου, με το θέμα να έρχεται και στη Βουλή.

Δείτε τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, έγκαιρα και έγκυρα στο ipaidia.gr

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι παρότι διαθέτουν όλα τα ουσιαστικά και τυπικά προσόντα, κατέθεσαν εμπρόθεσμα όλα τα δικαιολογητικά τους και εξασφάλισαν ηλεκτρονικά το απαιτούμενο παράβολο για συμμετοχή σε διαγωνισμό του δημοσίου, δεν ολοκλήρωσαν την πληρωμή του από παραπλάνηση.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν, είχαν όλοι τους εκδώσει το αντίστοιχο παράβολο, ο αριθμός του οποίου απαιτούταν και για την αίτηση του ΑΣΕΠ, αλλά ενώ θεωρούσαν ότι είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία πληρωμής αυτό δεν συνέβη.

Προσλήψεις Ειδικής Αγωγής: Πόσες αναμένονται

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: