Κορονοϊός: «Ανησυχητική η σταθερότητα των κρουσμάτων – Κίνδυνος για ανεξέλεγκτη κατάσταση»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔09/10/2020 - 09:04 | Author: Newsroom Ipaidia

: «Έχουμε μία σταθερότητα που είναι ανησυχητική», δήλωσε ο καθηγητής, αναφορικά με τα κορονοϊού που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας

: Tα τελευταία δεδομένα

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο καθηγητής Μικροβιολογίας, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις του στη χώρα μας, τονίζοντας πως είναι «ανησυχητική η σταθερότητα» των κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινά.

«Η κατάσταση είναι ρευστή… Έχουμε μία σταθερότητα που είναι ανησυχητική. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έχουμε συρροή σε όλη την Ελλάδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο καθηγητής και συμπλήρωσε: «Διανύουμε κατάσταση ασταθούς ισορροπίας που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη κατάσταση».

Όσον αφορά στον χάρτη με τις κόκκινες περιοχές, ο κ. Βατόπουλος σημείωσε: «Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα και με όλες τις λεπτομέρειες… Στις περιοχές με κόκκινο πρέπει να ισχυροποιηθούν τα μέτρα» ενώ συμπλήρωσε πως αποτελεί «ψευδοπρόβλημα ο διαχωρισμός μεταξύ ατομικής και συλλογικής ευθύνης» και πως «η πολιτεία πρέπει να βοηθά στην εφαρμογή των μέτρων».

Διαβάστε ακόμη:

Κορονοϊός: Ποιές αλλαγές έφερε στον κλάδο της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσης  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: