Νίκος Φίλης: Να μείνει εκτός πολιτικής αντιπαράθεσης η εκπαίδευση

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔24/08/2016 - 14:31 | Author: Newsroom Ipaidia

Την αισιοδοξία ότι τα σχολεία θα ανοίξουν αυτή τη σχολική χρονιά «με όλες τις καλές προϋποθέσεις προετοιμασίας» και με τα εκπαιδευτικά κενά καλυμμένα, επανέλαβε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι οι θέσεις που έχουν προκηρυχθεί είναι 21.000 και τόνισε ότι έχει γίνει έγκαιρη προετοιμασία, ώστε να καλυφθούν τα κενά που εμφανίζονται «παραδοσιακά» τον Σεπτέμβριο.

«Η προετοιμασία μας αποσκοπεί στο να καλυφθούν τα κενά ει δυνατόν από την πρώτη μέρα και σε αυτό έχουμε την πεποίθηση ότι θα πετύχουμε», δήλωσε ο κ. Φίλης και απηύθυνε έκκληση η εκπαίδευση και τα σχολεία να μην γίνουν αντικείμενο κομματικής αντιδικίας.

«Το εάν θα ανοίξουν τα σχολεία χωρίς προβλήματα και κενά, δεν είναι ένα κέρδος που αφορά την κυβέρνηση. Είναι ένα κέρδος που αφορά ολόκληρη την κοινωνία. Τα παιδιά μας, τις οικογένειες όλες, συνολικά στις στιγμές που ζούμε μπορεί να δώσει ένα απτό παράδειγμα ότι η κανονικότητα επιστρέφει στη χώρα μας», είπε ο υπουργός.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso