19-06-15 Η ειδική υπηρεσία εφαρμογής εκπαιδευτικών δράσεων (ΕΥΕΕΔ) του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσκαλεί

τους ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Δημόσιας ή Ιδιωτικής Εκπαίδευσης να υποβάλλουν ένα (1) ψηφιακό διδακτικό σενάριο πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της επιλογής τους, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα Πρόσκληση και τις ανάγκες του Υποέργου 4 της Πράξης «Ανάπτυξη μεθοδολογίας και ψηφιακών διδακτικών σεναρίων για τα γνωστικά αντικείμενα της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης».

Η εκπόνηση, υποβολή, αξιολόγηση και ανάδειξη των βέλτιστων σεναρίων θα πραγματοποιηθεί μέσω του Ψηφιακού Συστήματος – Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Ανάπτυξης, Σχεδίασης, Υποβολής και Αξιολόγησης «ΑΙΣΩΠΟΣ» που θα έχει αναπτυχθεί από το Ι.Ε.Π. Στην Πλατφόρμα θα βρίσκεται αναρτημένο μεγάλο πλήθος δειγματικών σεναρίων, στη διάθεση όλων των εκπαιδευτικών – δημιουργών.

Η Πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη στην ακόλουθη διεύθυνση : . Η πρόσβαση για εγγραφή και χρήση θα είναι δυνατή από τις 8 Ιουλίου 2015 στις 12:00.

Η διάρκεια εκπόνησης – υποβολής ορίζεται από 8 Ιουλίου έως 10 Σεπτεμβρίου 2015.

Το πλήρες κείμενο της Πρόσκλησηςμε αρ. πρωτ. 4527/17-06-2015 βρίσκεται αναρτημένο στην περιοχή Προσκλήσεις, στην ιστοσελίδα .

Για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πατήστε

Για το δελτίο τύπου πατήστε

ip[
Exit mobile version