Μετεγγραφές φοιτητών 2019: Άνοιξε η πλατφόρμα – Προθεσμία

Νομοσχέδιο: Η διάταξη για την αναστολή λειτουργίας των 37 νέων ακαδημαϊκών τμημάτων

: Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. ότι την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15.30, άρχισε η λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για χορήγηση μετεγγραφής.

Προτεραιότητά μας ήταν και είναι να διασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή λειτουργικότητα της ηλεκτρονικής των στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα με τα προηγούμενα έτη.

Στη σχετική εγκύκλιο ενημερώνουμε για τους όρους και τις προϋποθέσεις του πλαισίου των μετεγγραφών, και επισημαίνουμε εκείνες τις κατηγορίες φοιτητών οι οποίοι δεν δύνανται φέτος να αιτηθούν μετεγγραφής εξαιτίας του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου, όπως αυτό διαμορφώθηκε από την προηγούμενη Κυβέρνηση.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βασίλης Διγαλάκης, ευχαριστεί ιδιαιτέρως και συγχαίρει το προσωπικό του Υπουργείου, το οποίο εργάστηκε με ταχείς ρυθμούς για την υλοποίηση των απαιτούμενων προσαρμογών. Επίσης, ευχαριστεί τη διοίκηση και τα στελέχη της ΑΑΔΕ και του Ακαδημαϊκού Διαδικτύου (GUnet), τα οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα στις επαυξημένες ανάγκες διαλειτουργικότητας, τις οποίες εντοπίσαμε από κοινού με αγαστή συνεργασία.

ip[
Exit mobile version