Κεραμέως για ηλεκτρονικές εκλογές: Οι εκλογές έγιναν και υπάρχουν εκλεγμένοι

Κεραμέως- σύμβαση CISCO: Είναι αποδοχή δωρεάς, ελάτε να τη δείτε

Κεραμέως: Οι έγιναν και υπάρχουν εκλεγμένοι, σε περίπτωση παραιτήσεων θα ισχύσουν οι διατάξεις ορισμού μελών ανέφερε η υπουργός παιδιάς στη Βουλή.

H Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως τοποθετήθηκε επί των διατάξεων του νομοσχεδίου αναφορικά με τη συγκρότηση των Υπηρεσιακών συμβουλίων εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ , σύμφωνα με τις οποίες εφόσον δεν είναι δυνατή η συγκρότηση τους με ορισμό μελών εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ, λόγω μη ανάδειξής τους ή μη ανάδειξης επαρκούς αριθμού εκπροσώπων τους μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας ή μη αποδοχής του διορισμού τους ή παραίτησής τους ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, τα εν λόγω συμβούλια συγκροτούνται με μέλη διορισμένα από το ΥΠΑΙΘ.

Η Υπουργός απαντώντας και στις επισημάνσεις Βουλευτών περί διορισμού των αιρετών των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών -ΕΕΠ-ΕΒΠ, ανέφερε πως οι εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια εκπαιδευτικών-ΕΕΠ-ΕΒΠ έγιναν και έτσι υπάρχουν εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους. Η αναγκαιότητα των εν λόγω ρυθμίσεων υπάρχει σε περίπτωση παραιτήσεων, καθορίζοντας τη σύσταση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων με διορισμένα μέλη.

ip[
Exit mobile version