Γιλέκα και σήματα «Stop» στους σχολικούς τροχονόμους από τον Δήμο Πειραιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔30/11/2018 - 20:33 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Γιλέκα σήμανσης, στους σχολικούς τροχονόμους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, παρέδωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, για την καλύτερη διεξαγωγή της υπηρεσίας που προσφέρουν για την ασφάλεια των μαθητών. Τα γιλέκα καθώς και τα σήματα «Stop» που θα αποσταλούν σύντομα σε κάθε σχολείο, είναι δωρεά της εταιρείας «DPort Services», στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στην ομιλία του μιλώντας για την εταιρεία -η οποία έχει σχέση με τη λειτουργία του λιμανιού του Πειραιά από το 2010- τόνισε πως πρόκειται για μια δωρεά σ' ένα σημαντικό τομέα, όπως αυτόν που υπηρετούν οι σχολικοί τροχονόμοι, προσθέτοντας ότι τα γιλέκα και τα σήματα «Stop» θα βοηθήσουν, προκειμένου οι σχολικοί τροχονόμοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Όπως είπε ο κ. Μώραλης, στόχος είναι να υλοποιεί ο δήμος συνέργειες σε επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Πειραιά. Υπενθύμισε ότι ο δήμος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, αλλά παρ’ όλα αυτά καταβάλλεται μία σημαντική προσπάθεια, ενώ ανέφερε ότι θα ήταν θετικό να υπάρξουν συμπράξεις και συνέργειες του δημοσίου με τον ιδιωτικό τομέα σε πολύ μεγάλα ζητήματα, αλλά και σε μικρότερης σημασίας θέματα. Εάν -όπως είπε- υπήρχαν πολλές εταιρείες σαν την «DPort Services» και συνέδραμαν σε τέτοιους τομείς τον δήμο, σίγουρα θα βελτιωνόταν η λειτουργία του, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρει.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας «DPort Services», Γιώργος Πέτσης υπογράμμισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους σχολικούς τροχονόμους, προσφέροντάς τους γιλέκα και σήματα “Stop”, καθώς προσέχουν τα παιδιά της πόλης, μεταξύ των όποιων είναι και τα παιδιά των εργαζομένων μας, αφού 500 από τα 1.500 άτομα που απασχολούμε, είναι δημότες του Πειραιά».

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso