Γαβρόγλου: Μόλις ανοίξουν οι αιτήσεις για τους 4.500 διορισμούς προχωράμε με τους 5.250 για το 2020

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/03/2019 - 00:42 | Author: Newsroom Ipaidia

| Στους μόνιμους διορισμούς που εξαγγέλθηκαν για την επόμενη τριετία αναφέρθηκε ο υπουργός Παιδείας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM»

Τι ανέφερε ειδικά για τους μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών για το 2020:

Ερ.: Είδαμε το ΦΕΚ για την προκήρυξη του διορισμού 4.500 εκπαιδευτικών στην Ειδική Εκπαίδευση εντός του 2019. Η πράξη υπουργικού συμβουλίου για την κατοχύρωση της δυνατότητας προκήρυξης και των 5.250 θέσεων για το 2020 εκδόθηκε;

Διορισμοί εκπαιδευτικών: Η απόφαση για τη διαδικασία επιλογής εκπαιδευτικών

Απ.: Όχι, αλλά πρόκειται να εκδοθεί, εργαζόμαστε πάνω σε αυτό. Για τις 4.500 θέσεις σε λίγες μέρες το θα προχωρήσει στην προκήρυξη και το άνοιγμα του συστήματος για αιτήσεις και αμέσως μετά θα προχωρήσουμε στην πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου για τις 5.250 θέσεις, για το 2020.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις στο ipaideia.gr

Ερ.: Άρα, περιμένουμε όλες αυτές τις θεσμικές παρεμβάσεις μέχρι το Πάσχα.

Απ.: Αυτός είναι ο σχεδιασμός μας και νομίζουμε ότι είναι ένας σχεδιασμός που έρχεται και ολοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των παρεμβάσεών μας. Έχουμε, βεβαίως, πολλή δουλειά ακόμη, αλλά περισσότερο με έμφαση στην ποιότητα της εκπαίδευσης, που είναι ο νέος κύκλος, τον οποίο θέλουμε να ανοίξουμε μόλις ολοκληρώσουμε τα θεσμικά.

Διορισμοί εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή: Στο τελικό στάδιο η προκήρυξη – Τι αναφέρει η Γενική Διευθύντρια του ΑΣΕΠ

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή    ideascentral

    europalso