Αξιολόγηση: Επεισόδια και χημικά στην πορεία των εκπαιδευτικών

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της Αθήνας, με την Πανεπιστημίου να έχει κλείσει και τη Σταδίου να παρουσιάζει αυξημένη κίνηση.

Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει κάνει φραγμό στην Οθωνος και δεν επιτρέπει στους διαδηλωτές (περίπου 2.000) να βγουν στην Αμαλίας, ενώ ξέσπασαν επεισόδια μικρής έκτασης.

Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 3.000 εκπαιδευτικοί.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται στο κέντρο της Αθήνας, με την Πανεπιστημίου να έχει κλείσει και τη Σταδίου να παρουσιάζει αυξημένη κίνηση

Υπενθυμίζεται ότι κρίθηκε παράνομη η απεργία-αποχή της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών (ΔΟΕ), της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) από κάθε αξιολόγηση.

Την ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης ανακοίνωσε στο Twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, γράφοντας «προχωράμε στην αξιολόγηση που αποτελεί σημαντική παράμετρο για τη συνολική αναβάθμιση της εκπαίδευσης».

ip[
Exit mobile version