Σκανδαλίδης: Δεν μπορούμε άλλο να τρώμε τις σάρκες μας…

Οι καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης είναι χρόνος που δεν λειτουργεί υπέρ της χώρας, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης. «Πάντα ο Σόιμπλε μπορεί να ήταν απέναντι, αλλά οι διαπραγματεύσεις γίνονταν με κάποιο ρυθμό» υπογράμμισε ο κ. Σκανδαλίδης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τις ψήφους από εμάς και τώρα μετά την πολιτική που ασκεί υπάρχει αποδόμηση του κόμματος. Αυτή η εκλογική δεξαμενή γυρίζει σπίτι της, πιστεύω ότι μας περιμένει και πρέπει να συναντηθούμε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκανδαλίδης, για να συμπληρώσει πως, από την επιστροφή Παπανδρέου ενοχλείται και η ΝΔ καθώς βλέπει ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς μπορεί να ξαναγίνει μεγάλος.

Ερωτηθείς για τις αιχμές Βενιζέλου κατά Παπανδρέου, απάντησε: «Στην ΚΕ είπα ότι πρέπει να τιμηθεί ο Βενιζέλος γιατί έμεινε παρών και μάχιμος, ακόμα και όταν έπαψε να είναι πρόεδρος. Ο Βενιζέλος δικαιούται να λέει ότι κάποιοι οφείλουν μια συγγνώμη (…), αλλά όπως είπε και η πρόεδρος, η κ. Γεννηματά, δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Πρέπει να αφήσουμε τις πόρτες ανοιχτές για όλους, να ξεμπλοκάρουμε από το παρελθόν και να φτιάξουμε μια πρόταση για το μέλλον για να γεννηθεί μια παράταξη που την έχει ανάγκη η χώρα. Δεν μπορούμε άλλο να τρώμε τις σάρκες μας, δεν μπορούμε να πετάμε κανέναν στο περιθώριο».

ip[
Exit mobile version