ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για προσλήψεις 1.000 μόνιμων σε νοσοκομεία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔20/12/2018 - 11:57 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

| Στην τελική ευθεία έχει μπει η προκήρυξη 1.000 μονίμων θέσεων σε νοσοκομεία της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες το σχετικό αίτημα του υπουργείου Υγείας έχει φτάσει στο και οι υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής προετοιμάζουν τη σχετική προκήρυξη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η σχετική προκήρυξη αναμένεται να αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός του Ιανουαρίου, ώστε μέσα στο Φεβρουάριου του 2019 να εκδοθεί προκειμένου να ξεκινήσει ο διαγωνισμός.

Οι τρεις κατηγορίες ειδικοτήτων για τις οποίες θα προκηρυχθούν οι 1.000 θέσεις είναι: «Διοικητικοί, νοσηλευτές, βοηθητικό και παραϊατρικό προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης».

Το νέο προσωπικό θα κατανεμηθεί σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία της χώρας και τις Μονάδες .

Τα προσόντα που κάνουν την διαφορά είναι η εντοπιότητα, ο βαθμός του βασικού τίτλου σπουδών, η προϋπηρεσία (στο αντικείμενο των θέσεων) και τυχόν μεταπτυχιακό ή διδακτορικό για τις θέσεις που είναι απαραίτητο.

Όσοι διεκδικήσου θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, θα πρέπει να έχουν γνώσεις χειρισμού Η/Υ και ξένων γλωσσών.

Για το νοσηλευτικό προσωπικό απαραίτητα είναι η άδεια άσκησης επαγγέλματος και η ταυτότητα μέλους ΕΝΕ.

Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα περιλαμβάνονται στην προκήρυξη είναι:

ΠΕ Κλινικών Ψυχολόγων, ΠΕ Ακτινοφυσικών, ΤΕ Εργοθεραπευτών , ΠΕ ή ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού ή Διοίκησης Μονάδων Υγείας, ΤΕ Νοσηλευτών, ΤΕ Φυσικοθεραπείας, ΠΕ Νοσηλευτών, ΠΕ Πληροφορικής, ΔΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΤΕ Λογοθεραπευτών, ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων, ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας, ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών και ΥΕ Τραυματιοφορέων.

ΑΣΕΠ: Έρχονται πέντε διαγωνισμοί με 5.338 μόνιμες θέσεις τις επόμενες 80 μέρες

Loading...


  • europalso

    ideascentral