Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε η δίκη του 67χρονου καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση σε μαθήτρια

Αναβολή πήρε πάλι η εκδίκαση της υπόθεσης μιας 17χρονης μαθήτριας από καθηγητή της στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Ο καθηγητής φυσικής του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης, μετά του δικηγόρου του ζήτησε να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο η ανήλικη, ενώ έχει προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα να υποβάλλει ερωτήσεις ώστε να τις θέσει ο ειδικός στο κορίτσι. Ο συνήγορος υπεράσπισης έκανε λόγο για ακυρότητα της διαδικασίας, καθώς η 17χρονη δεν είχε μέχρι τώρα εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.

Η ημερομηνία της 16ης Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, αφού ελήφθησαν υπόψη οι πανελλαδικές εξετάσεις για τις οποίες ετοιμάζεται η νεαρή, ώστε να μην αποσπαστεί από τη μελέτη της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 67χρονος κατηγορείται για δύο πλημμελήματα που του άσκησε ο εισαγγελέας, ειδικότερα για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και για κατάχρηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Σε σχολική εκδρομή του 14ου Γενικού Λυκείου Θεσσαλονίκης στη Νέα Παραλία στις 16/03, ο 67χρονος που διδάσκει φυσική στο σχολείο φέρεται να θώπευσε στα οπίσθια την ανήλικη, η οποία κατήγγειλε μαζί με τη μητέρα της το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Χαριλάου. Οι αρχές εν συνεχεία προχώρησαν στη σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

ip[
Exit mobile version