Στις 8 Ιουνίου οι πίνακες αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

 Η Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 είναι η καταληκτική ημερομηνία ανάρτησης των των κλάδων του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού

Το , Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει ότι καταληκτική προθεσμία ανάρτησης των προσωρινών πινάκων κατάταξης των αναπληρωτών των κλάδων του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, είναι η Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι.

Στην περίπτωση που Π.Δ.Ε. ολοκληρώσουν την επεξεργασία των πινάκων του κλάδου ΔΕ 1-Ε.Β.Π. νωρίτερα από τους λοιπούς κλάδους Ε.Ε.Π. και επιθυμούν να προχωρήσουν στην ανάρτηση τους -πάντοτε πριν από την παραπάνω καταληκτική προθεσμία- δύνανται να το πράξουν. Αυτή η δυνατότητα παρέχεται μόνο γι’ αυτήν την περίπτωση και όχι για τους λοιπούς κλάδους Ε.Ε.Π., που υποχρεωτικά θα αναρτηθούν όλοι μαζί την ίδια μέρα.

Η «Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017» αποτελεί «καταληκτική» προθεσμία ανάρτησης και όχι «οριζόμενη» ημερομηνία ανάρτησης. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποια Π.Δ.Ε. είναι έτοιμη να αναρτήσει πίνακες νωρίτερα μπορεί να το πράξει.

ip[
Exit mobile version