Συναντήσεις Δήμου Αθηναίων με Διευθυντές των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.:

Α’ Αθηνών, Αθηνά, Αριστοτέλης, Μακρυγιάννης, Ρόζα Ιμβριώτη

Σχετικά με τις συναντήσεις του Δήμου Αθηναίων με τις/τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων

Η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων για το παιδί κ. Ηλιοπούλου καλεί τις/τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων κατά ομάδες σε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τα σχολεία της Αθήνας προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλύτερη λειτουργία τους, όπως αναφέρεται στην πρόσκληση.

Καλούμε τις/τους συναδέλφους Διευθύντριες, Διευθυντές να μην παραβρεθούν στις συναντήσεις αυτές γιατί θεωρούμε ότι πρέπει να προηγηθεί η συνάντηση με τους Συλλόγους εκπ/κών ΠΕ ώστε να δοθούν επίσημες απαντήσεις για τα ζητήματα αυτά. Καλούμε την αντιδήμαρχο κ. Ηλιοπούλου και την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Μεγαλοοικονόμου, να αναβάλουν τη συνάντηση με τις/τους Διευθυντές και να απαντήσουν θετικά στο αίτημα που έχουμε εκφράσει από κοινού οι Σύλλογοι εκπ/κών ΠΕ του Δήμου Αθηναίων και σε προηγούμενο ΔΤ για συνάντηση για θέματα που αφορούν τη Σχολική Επιτροπή και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Αθηναίων. Η συνάντηση αυτή να οριστεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα ώστε να μας γνωστοποιηθούν οι θέσεις της Δημοτικής αρχής και να καταθέσουμε τα αιτήματα της σχολικής κοινότητας γύρω από το ζήτημα της κρατικής επιχορήγησης.

Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, με την κάλυψη των εκπαιδευτικών σωματείων, αποχώρησε από όλες τις συναντήσεις-παρωδία που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 του Φλεβάρη, καταγγέλλοντας τις μεθοδεύσεις, την πολιτική και την πρακτική που ακολουθεί ο Δήμος της Αθήνας στο συγκεκριμένο θέμα.

Διεκδικούμε:

ip[
Exit mobile version