Σύλλογος ΠΕ “Ο Αριστοτέλης”: Υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας με αποφασιστικότητα

ipaidia thumbnail

Έκτακτη Γενική Συνέλευση, Δευτέρα 5/2, στις 6.30 μμ, στο 39ο-141ο ΔΣ Αθηνών (Τσούντα και Αχαρνών, ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθερίου) Μετά την ψήφιση των μέτρων για την 3η αξιολόγηση, του αντιαπεργιακού νόμου που εντείνει την επίθεση στα πρωτοβάθμια σωματεία και την ψήφιση του πρώτου πακέτου των μέτρων και αφορά 30ωρο, κριτήρια συγχωνεύσεων, ώρα σχολικών γευμάτων, ένας νέος γύρος επίθεσης ετοιμάζεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Το υπουργείο Παιδείας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού μνημονίου που έχει συμφωνήσει με την ΕΕ και τον ΟΟΣΑ, δρομολογεί νομοθετικές ρυθμίσεις που αφορούν αλλαγές στις δομές της εκπαίδευσης, αυτοαξιολόγηση-αξιολόγηση, νέο Λύκειο, συγκεκριμενοποίηση των συγχωνεύσεων, απόπειρα κατάργησης της ώρας της σίτισης από διδακτική κ.λπ. και προωθούν τη «σχολική αυτονομία», δηλαδή το φτηνό, ευέλικτο, διαφοροποιημένο κι ανταγωνιστικό σχολείο της αγοράς.
γ. Τα γεύματα στο σπίτι για όσα παιδιά δεν παρακολουθούν το ολοήμερο πρόγραμμα. Καμία ανάληψη αρμοδιοτήτων που αντιστοιχούν στα καθήκοντα άλλων επαγγελμάτων, όπως τραπεζοκόμων, τεχνολόγων τροφίμων κ.λπ. δ. Επαναεπιβεβαιώνουμε την απόφασή μας για απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αυτοαξιολόγησης και αξιολόγησης Ο Σύλλογός μας συμμετέχει και πρωτοστατεί με πάγια απόφασή του από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, στο Συντονισμό Συλλόγων ΠΕ-ΕΛΜΕ και με βάση αυτό ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμα Συντονισμού για 22/1. Αγωνιζόμαστε για να ανατρέψουμε τη λαοκτόνα πολιτική κυβέρνησης, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., ΟΟΣΑ, κεφαλαίου και κάθε επίδοξου διαχειριστή της ίδιας πολιτικής.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Η πρόεδρος  Ρέππα Ντίνα Ο γραμματέας Σακαρετσάνος Λάμπρος
ip[
Exit mobile version