Προσλήψεις αναπληρωτών: Β΄φάση, ΖΕΠ και διευκρινήσεις για δικαιολογητικά (μέσω ΟΠΣΥΔ)

Β΄φάση προσλήψεων, ΖΕΠ και ενημέρωση για υπόλοιπα θέματα

Ενημέρωση από ΠΑΣΑΔ

Παράλληλη στήριξη: Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι των οποίων ο αριθμός δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά αναμένεται μεγάλος.

Β φάση : Όπως είναι λογικό, θα γίνουν οι τοποθετήσεις αρχικά της α’ φάσης και στο τέλος της επόμενης εβδομάδας θα αρχίσει η διαδικασία ενημέρωσης για τα υπάρχοντα κενά.

ΖΕΠ: Ύστερα από πολλά ερωτήματα, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση οι προσλήψεις ΖΕΠ θα περιλαμβάνουν και τα φροντιστηριακά τμήματα. Ο αριθμός τους δεν αλλάζει, 800 δάσκαλοι πλήρους ωραρίου και αναμένονται για Οκτώβρη. Για τις δομές επιβεβαιώνονται οι προσλήψεις δασκάλων, νηπιαγωγών και κάποιων ειδικοτήτων, ενώ περιμένουμε την εγκύκλιο σύντομα.

αναπληρωτών: Στην επικοινωνία μας σήμερα με την αρμόδια διεύθυνση τέθηκε και το θέμα των δικαιολογητικών που απαιτούν οι Δ/νσεις. Μας παρέπεμψαν στην εγκύκλιο πρόσληψης των αναπληρωτών κατά την οποία οι Διευθύνσεις δεν πρέπει να απαιτούν δικαιολογητικά που μπορούν να αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από την προηγούμενη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας που εργαζόταν ο κάθε αναπληρωτής, αφού είναι περασμένα στον .


Ζητήσαμε να γίνει υπόμνηση αυτού με έγγραφο προκειμένου να μην ταλαιπωρηθουν οι υπόλοιποι συνάδελφοι στις επόμενες προσλήψεις

ip[
Exit mobile version