για πίνακες ειδικής αγωγής: Εχουμε σκοπό μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχουμε τελειώσει.

Ο πρόεδρος ΑΣΕΠ τόνισε πως «πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας ως προς τον αριθμό των υποψηφίων».

Mε αφορμή το 2ο Διεθνές Συνέδριο του για την Δημόσια Διοίκηση, η δημοσιογράφος κα Ντίνα Μόσχου στον ραδιοσταθμό 989 ALPHA RADIO, μίλησε με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ κο Αθανάσιο Παπαϊωάννου, με τον οποίο ξεκίνησε τη συζήτηση ρωτώντας τον για το θέμα των Πινάκων Ειδικής Αγωγής και το χρονοδιάγραμμα έκδοσής τους.

Ο Πρόεδρος του τοποθετήθηκε ως εξής:

«Τελικώς πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας ως προς τον αριθμό των υποψηφίων, περιμέναμε 45.000 υποψήφιους και φτάσαμε στους 80.000 υποψήφιους. Αυτό αυξάνει τον φόρτο εργασίας, το έργο το οποίο καλείται το Υπουργείο Παιδείας και το ΑΣΕΠ να αναλάβει.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση κατά την οποία οι Διευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας εξετάζουν τα δικαιολογητικά και ελπίζουμε μέχρι τα τέλη του μήνα ή αρχές του επόμενου μήνα να ολοκληρώσουν το έργο τους και να μας τα στείλουν ηλεκτρονικά για να αρχίσει μετά το έργο του ΑΣΕΠ με σκοπό μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχουμε τελειώσει.

Εχουμε αγωνία αλλά είναι βέβαιο από την ώρα που θα μας έρθουν τα στοιχεία από το Υπουργείο Παιδείας θα ρίξουμε όλο το βάρος μας στο να τελειώσει έγκαιρα αυτή η ιστορία».

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ