Προσλήψεις αναπληρωτών – ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Συγκεκριμένα, οι επιδόσεις των μαθητών των ιδιωτικών σχολείων συγκεκριμένα αυτή τη χρονιά, ήταν πολύ καλύτερες όχι μόνο σε σύγκριση με τους μαθητές των δημοσίων στην Ελλάδα, αλλά και σε σχέση με τον μέσο όρο του ΟΟΣΑ.

: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για την προκήρυξη του σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΑΣΑΔ.

Η προθεσμία για την ανάρτηση δικαιολογητικών θα είναι -πιθανότατα- από 4 έως 25 Μαΐου. Αναμένεται να υπογραφεί και να ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα.

Συνάδελφοι, επαναλαμβάνουμε ότι πρώτα θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την αίτηση στο και μετά την ανάρτηση δικαιολογητικών στο , καθώς στην αίτηση που θα γίνει στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει πεδίο στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσουμε τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής μας στο ΑΣΕΠ.

Μέχρι τις 4 Μαΐου που ξεκινούν οι αιτήσεις στο , αναμένεται να έχει καταχωρηθεί και η φετινή προϋπηρεσία όλων μας στο ΟΠΣΥΔ έως και την ημέρα εκείνη, οπότε εμείς, αν γίνει αυτό, θα πρέπει να υπολογίσουμε μόνο τις επιπλέον ημέρες 4-23/5 για να βρούμε τη συνολική μας προϋπηρεσία.

Τέλος, στο ΟΠΣΥΔ θα υπάρχει αναλυτικός οδηγός που θα περιγράφει βήμα-βήμα τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και ανάρτησης των δικαιολογητικών.

 

ip[
Exit mobile version