Προσλήψεις αναπληρωτών 2017: Πότε θα γίνουν σε γενική, ειδική αγωγή και ΖΕΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔27/09/2017 - 16:32 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

: Ο ΠΑΣΑΔ, μετά την επίσκεψή του στο Υπουργείο, ενημερώνει για και ΖΕΠ


Από το Σάββατο το πρωί είχαμε στείλει επιστολή στον Υπουργό ζητώντας να επισπευστούν οι διαδικασίες για την Γ' φάση αποσπάσεων ώστε να φτάναμε σε προσλήψεις αναπληρωτών, Γενικής και Ειδικής αγωγής, την Παρασκευή 29/9, αφού μεγάλος αριθμός σχολείων δε μπορεί να λειτουργήσει πρωινό και ολοήμερο πρόγραμμα ενώ κι αρκετά ΤΕ παραμένουν κενά.

Μόλις σήμερα όμως έκλεισε ο μέχρι τις 2/10 προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις των μόνιμων συναδέλφων οπότε οι προσλήψεις μετατίθενται για 4-6/10.

Η μεταφορά ΕΣΠΑ από άλλες περιφέρειες στην Αττική θεωρείται δεδομένη όπως δεδομένη θεωρείται από εμάς κι η αιτία της καθυστέρησης στις προσλήψεις αναπληρωτών που είναι η αύξηση σε διαθέσιμους ανθρωπομήνες οι οποίοι θα δώσουν παραπάνω πιστώσεις.


Πιθανότατα μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα δίνεται χρόνος για τα νέα αιτήματα σε Η σχετική εγκύκλιος βρίσκεται στο γραφείο του Γ.Γ. και μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί.
Μ αυτά τα δεδομένα οι προσλήψεις του προγράμματος εκτιμούμε πως θα γίνουν μεταξύ 13 και 20/10.

Συνάδελφοι, πρωταρχική μας επιδίωξη είναι να καταφέρουμε να προσληφθούν φέτος όλοι όσοι έμειναν άνεργοι πέρυσι και να μπούμε και στον πίνακα μηδενικής.

Συντονιζόμαστε παράλληλα και συνεργαζόμαστε με την δευτεροβάθμια ώστε δυναμικά να πάμε και σε προώθηση όλων των αιτημάτων μας με κυρίαρχο αυτό των μονίμων διορισμών.

Loading...


  • europalso

    ideascentral