Πάτρα: Μόλις δύο φύλακες για χιλιάδες τμ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/12/2018 - 11:46 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Δύο φύλακες είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη δεκάδων χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων του Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα. Η επίθεση που δέχθηκε η εργαζόμενη του αστικού ΚΤΕΛ την παραμονή των Χριστουγέννων για να τη ληστέψει και τη βιάσει αποτελεί ένα περιστατικό στη λίστα όσων έχουν συμβεί και συμβαίνουν σε μια περιοχή που «φωνάζει» από μακριά ότι χρειάζεται να αστυνομευθεί.

Η «Π» βρέθηκε χθες για αυτοψία στους χώρους του ιδρύματος που σημειώθηκε η επίθεση. Λίγες δεκάδες μέτρων χωρίζουν την πύλη από τις τουαλέτες που επισκέφθηκε η εργαζόμενη λίγο πριν ο άγνωστος δράστης της ασκήσει βία αρχικά με πρόθεση να την ληστέψει και στη συνέχεια να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του.

Ενας μικρός διάδρομος, με πυκνή φύτευση, ανάμεσα στην πόρτα του κτιρίου και το μονοπάτι που βγάζει μέτωπο στην κεντρική πύλη, φαίνεται πως αποτέλεσε το κατάλληλο σημείο για να επιχειρήσει ο θύτης τη χυδαία επίθεσή του.

Σύμφωνα με ανθρώπους που ζουν καθημερινά το ίδρυμα, με τους οποίους συνομίλησε χθες η «Π», το περιστατικό εκτυλίχθηκε στο διάστημα των 10-15 λεπτών που ο φύλακας της κεντρικής πύλης έκανε τη συνηθισμένη περιπολία του στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ.

Είναι αξιοσημείωτο ότι μόλις δύο φύλακες επιτηρούν το σύνολο της έκτασης. Ο ένας βρίσκεται στην κάτω πύλη (κεντρική) και ο άλλος στην πάνω πλευρά. Χωρίζουν την έκταση στη μέση και περιπολούν κατά διαστήματα, όπως είναι υποχρεωμένοι να κάνουν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»

Loading...
  • europalso

    ideascentral