Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ένα διεθνές πανεπιστήμιο δίπλα σου!

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/01/2017 - 18:11 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

Ένα πανεπιστήμιο εφάμιλλο των κορυφαίων του Ευρωπαϊκού Βορρά, με καινοτομίες στα προγράμματα σπουδών μέσω δυναμικών συνεργασιών και επένδυση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, σε μια χώρα με 300 ημέρες ήλιο.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, είναι ένα σύγχρονο, διεθνές κέντρο σπουδών, παγκόσμιο στη φιλοσοφία του, με φοιτητές από όλο τον κόσμο, σε ένα πολυπολιτισμικό μαθησιακό περιβάλλον που προωθεί τη φιλία, τη συνεργασία και την κατανόηση.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με σειρά από ευρωπαϊκές και διεθνείς βραβεύσεις, προσφέρει σήμερα ένα μεγάλο εύρος από σύγχρονα πεδία σπουδών, ανάμεσα στα οποία ΝΟΜΙΚΗ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΡΟΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ και 40 ακόμη σύγχρονες ειδικότητες, και πρωτοποριακά προγράμματα στους τομείς των Επιστημών Ζωής και Υγείας, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Τo Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δημιούργησε την πρώτη Ιατρική Σχολή, η οποία στεγάζεται σε δικές της υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σε μια πρωτοποριακή συνεργασία με το St George's, του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ένα από τα πιο διαπρεπή πανεπιστήμια στον τομέα της Ιατρικής, το οποίο για πρώτη φορά δημιούργησε τέτοια συνεργασία εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Ιατρική Σχολή προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο (οι περισσότεροι από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, αλλά και από αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως επίσης και από Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία), υλοποιώντας στην πράξη τον στόχο μετατροπής της Κύπρου σε περιφερειακό εκπαιδευτικό κέντρο.

Τα προγράμματα Επιστημών Ζωής & Υγείας εμπλουτίζονται με άλλους συγγενικούς κλάδους όπως η Αθλητική Διατροφή/Διαιτολόγια και Διατροφική Παρέμβαση (MSc), η Σύγχρονη Νοσηλευτική (MSc), οι Βιοϊατρικές Επιστήμες (ΜSc), η Φαρμακευτική (BSc) και η Φυσικοθεραπεία (BSc).

Αλλά και στους τομείς των Τεχνών το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δίνει δυναμικά το παρών, καθώς έχει εισάγει το πρώτο πτυχίο (ΒΑ) Καλών Τεχνών στην Κύπρο, στελεχωμένο από σημαντικούς εικαστικούς, αλλά και το πρώτο μεταπτυχιακό (MMus) στην Κύπρο στον τομέα της Μουσικής. Επίσης, προσφέρεται η ειδικότητα Κινηματογράφος και Δημιουργική Παραγωγή στο πλαίσιο του πτυχίου (BA) Ψηφιακή Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Θέλοντας να υποστηρίξει τα επαγγέλματα του μέλλοντος, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας εισήγαγε, μεταξύ άλλων, πτυχίο (BSc), μεταπτυχιακό (MSc), καθώς και διδακτορικό (PhD) στη Μηχανική Ενέργειας, Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου.

Ένα Campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών , σε μια χώρα φιλόξενη σαν την Ελλάδα.

Οι υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις από 17 ανεξάρτητα κτήρια εκπαίδευσης, με άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, άνετα αμφιθέατρα και άλλους ειδικούς χώρους διδασκαλίας, βιβλιοθήκη καφετέρια, εστιατόριο, γυμναστήριο και κινηματογράφο, μαζί με μια σειρά από δραστηριότητες όπως φοιτητικές λέσχες, αθλητισμός, σεμινάρια και δημόσιες διαλέξεις, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του νησιού και την περίφημη κυπριακή φιλοξενία, διαμορφώνουν τις σπουδές εδώ σε ανεπανάληπτη εμπειρία ζωής.

Σε σύνδεση με τη διεθνή αγορά εργασίας, σε μια χώρα που μιλά τη γλώσσα μας.

Ευκαιρίες για Διεθνή Εμπειρία και Πρακτική Εξάσκηση

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας γνωρίζει σε βάθος και τους κανόνες της αγοράς. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το ίδρυμα λειτουργεί στα πλαίσια της δυναμικής Κυπριακής Οικονομίας, ένα πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι σημαντική εγγύηση για επιτυχή πρόσβαση στην κυπριακή, ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συμμετέχει σε προγράμματα κινητικότητας/ανταλλαγής φοιτητών (Erasmus+) με διεθνή πανεπιστήμια, δίνοντας τη δυνατότητα στους φοιτητές να γνωρίσουν την κουλτούρα άλλων χωρών για ένα τετράμηνο ή για ένα χρόνο, στο πλαίσιο των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Δίνεται, επίσης, η ευκαιρία εργοδότησης στο εξωτερικό με σκοπό την απόκτηση πρακτικής εμπειρίας.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μεσογείων 265

15451 Νέο Ψυχικό

Αθήνα, Ελλάδα

Τηλ: 8011002345, +30 210 6748293

www.unic.ac.cy

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso