Πανελλήνιες 2019: Πώς θα γίνει η βαθμολόγηση των γραπτών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔06/06/2019 - 16:35 | Author: Newsroom Ipaidia

| Στις 8:30 της Πέμπτης, 6ης Ιουνίου, άνοιξε η «αυλαία» των , οι οποίες ολοκληρώνονται στις 20 Ιουνίου.

Οι ξεκίνησαν με το μάθημα των Νέων Ελληνικών για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ. Αύριο, Παρασκευή, 7 Ιουνίου, θα πάρουν σειρά οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί, οι θα συνεχιστούν το Σάββατο, 8 Ιουνίου, με τους μαθητές των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στα Μαθηματικά (Αλγεβρα).

Τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Πανελλήνιες: Η των

Σύμφωνα με τον κανονισμό που ισχύει, η βαθμολόγηση των γραπτών των υποψηφίων θα ξεκινά στις 12:00 το μεσημέρι, τη μεθεπόμενη ημέρα της εξέτασης.

Θα έχει προηγηθεί, ωστόσο, η πειραματική βαθμολόγηση που θα πραγματοποιείται το απόγευμα της επόμενης ημέρας από την εκάστοτε εξέταση των 2019.

Κατά την πειραματική βαθμολόγηση οι βαθμολογητές μπορούν να ζητήσουν διευκρινίσεις για τα θέματα των εξετάσεων από την Κεντρική Επιτροπή που θα διατυπώνονται γραπτά.

Να σημειωθεί ότι για το υπουργείο Παιδείας έχει εκδώσει ξεχωριστό πρόγραμμα για την εξέταση των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων.

Τσίπρας για Πανελλήνιες 2019: Μόνο ένας σταθμός στην πορεία για την πραγματοποίηση των ονείρων σας

Πανελλήνιες 2019 – Μηχανογραφικό 2019: Όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο μηχανογραφικό

Πανελλήνιες 2019 – Έκθεση ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις  • Το ipaidia.gr στο google news

    Τελευταίες Ειδήσεις

    Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020    • ideascentral

      europalso