ΟΙΕΛΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ (Υ.Α. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ;

Η ΟΙΕΛΕ βρέθηκε σήμερα προ ενός τεράστιου εκπαιδευτικού σκανδάλου, πληροφορούμενη ότι η περίφημη Υπουργική Απόφαση 78244/Γ2/07-06-2013 που υπέγραψε ο τότε Υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος για τη συμπλήρωση του ωραρίου των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, έγινε αντικείμενο παραχάραξης, άλλαξε εντός του Εθνικού Τυπογραφείου και κατατέθηκε άρον άρον με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου(!!!), ώστε να φανεί ότι είναι δήθεν το ίδιο κείμενο με κάποιο ασήμαντο τυπογραφικό λάθος. .

Σήμερα, λοιπόν,μαθαίνουμε ότι η τότε πολιτική ηγεσία για να προβεί στις αλλαγές αυτές επικαλέστηκε «λάθος», ώστε αυτή να επανατυπωθεί στο ΦΕΚ. Κι ερωτούμε:

Η ΟΙΕΛΕ . κ. Δ. Χασάπη , ζητώντας την άμεση διερεύνηση του ζητήματος και την αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα και εκπροσώπους των επιχειρηματιών. Φαίνεται ότι η συνεχής πενταετής «επιχορήγηση» της πολιτείας προς τους σχολάρχες είχε και κρυφές πτυχές που τώρα πλέον πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας και να κριθούν στη δικαιοσύνη.

ip[
Exit mobile version