Οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας προς τους Σχολικούς Συμβούλους 2018 – 2019

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔04/05/2018 - 09:51 | Author: Newsroom Ipaidia

Δείτε τις που εξέδωσε το σε σχετική εγκύκλιο προς τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε. σχετικά με τις επιμορφωτικές δράσεις  για τη νέα σχολική χρονιά 2018- 2019 . ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Α. Οι Δημοτικής Εκπαίδευσης και Ε.Α.Ε. οργανώνουν και υλοποιούν επιμορφωτικές συναντήσεις (παιδαγωγικές συσκέψεις, ημερίδες και σεμινάρια) των εκπαιδευτικών των σχολείων της Περιφέρειάς τους, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο άρθρο 17 του ΠΔ 79/2017.

Β. Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ειδικοτήτων προκειμένου να προγραμματίσουν τις επιμορφωτικές τους δράσεις στις σχολικές μονάδες της Δημοτικής Εκπαίδευσης, συνεργάζονται με τους Σχολικούς Συμβούλους της Δημοτικής Εκπαίδευσης για τον καλύτερο συντονισμό του έργου τους.

Γ. Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Ειδικοτήτων μπορούν επίσης να διοργανώνουν από κοινού με τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης επιμορφωτικές ημερίδες σε θεματικές που αφορούν στο σύνολο των εκπαιδευτικών, ώστε να περιορίζεται η ανάγκη απουσίας εκπαιδευτικών από τις σχολικές μονάδες και να μη διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Δ. Επισημαίνεται τέλος, η ανάγκη αξιοποίησης του χρονικού διαστήματος από 15 έως 21 Ιουνίου και από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου για την διοργάνωση επιμορφωτικών δράσεων από τους Σχολικούς Συμβούλους.

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso