Μια νέα αρχή στα ΕΠΑΛ

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής της Δράσης (7, 8, 9).10.4.1.06.02: «Δράσεις υποστήριξης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης και Μαθητείας  Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ», Παρέμβαση: «Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων ΕΠΑΛ» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Μια Νέα Αρχή στα »

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Γαλάτεια Σαράντη» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017, ώρα 9:30 έως 14:00 με την ευθύνη της Επιστημονικής Επιτροπής η οποία συγκροτήθηκε για την υποστήριξη της πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος και την προετοιμασία της φάσης διεύρυνσης της δράσης «Μια Νέα Αρχή στα ».

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσω livestreaming από τον «Δίαυλο» : .

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

To πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» αφορά σε διαφορετικές δράσεις οι οποίες θα αναπτυχθούν στα ΕΠΑ.Λ. με στόχο την ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε αυτά και τη βελτίωση της εικόνας της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην κοινωνία και τους μαθητές.

Οι δράσεις αφορούν στα εξής:

ip[
Exit mobile version