Επιστολή της ΠΟΣΕΕΠΕΑ για το στεγαστικό ζήτημα των αναπληρωτών ΕΕΠ & ΕΒΠ

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔28/08/2018 - 18:30 | Author: Newsroom Ipaidia

ΘΕΜΑ: «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. (ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) & Ε.Β.Π. (ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ»

 

Αξιότιμοι Κύριοι Υπουργοί,

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. έχει κατ’ επανάληψη τονίσει τον τεράστιο όγκο προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας αναπληρωτές του Ειδικού Εκπαιδευτικού και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, οι οποίοι ζουν όλα αυτά τα χρόνια σε καθεστώς εργασιακής ανασφάλειας και πολλαπλών μετακινήσεων κάθε χρόνο σε όλη την Ελλάδα. Κυρίαρχο αίτημα της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. αποτελεί η άμεση πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. που έχει επιτακτική ανάγκη η δημόσια εκπαίδευση, σε πλαίσιο διασφάλισης ίσων όρων εργασίας για αναπληρωτές και μόνιμους συναδέρφους.

Σας καλούμε λοιπόν σε όποια ρύθμιση προβείτε σε σχέση τόσο με το στεγαστικό ζήτημα όσο και με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς να ισχύσει η ίδια ευνοϊκή ρύθμιση και για τους συναδέρφους αναπληρωτές του Ε.Ε.Π. & του Ε.Β.Π., που παρέχουν αδιαλείπτως τις υπηρεσίες τους στις δομές της δημόσιας εκπαίδευσης και θα κληθούν σε λίγες ημέρες να υπηρετήσουν σε νησιωτικές και ορεινές περιοχές.

Κύριοι Υπουργοί, είμαστε στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση συνάντησης γι’αυτό το θέμα και αναμένουμε από την πλευρά σας την άμεση διευθέτησή του.

Loading...
  • europalso   ideascentral