Ελληνική PISA: Θεματοδότες σε Νεα Ελληνικά και Μαθηματικά

To ενέκρινε την εισήγηση ανάθεσης έργου και υπογραφή σύμβασης στους Επόπτες και Θεματοδότες για τα Νεα Ελληνικά και Μαθηματικά.

Εισήγηση έγκρισης ανάθεσης έργου και υπογραφή σύμβασης στους Επόπτες και Θεματοδότες για τα γνωστικά αντικείμενα: Νεοελληνική Γλώσσα (Δημοτικό – βΓυμνάσιο) και Μαθηματικά (Δημοτικό – Γυμνάσιο), στα πλαίσια των ΠΕ1.2

«Επιστημονική Εποπτεία Πράξης» και ΠΕ1.3 «Επιστημονική Υποστήριξη Πράξης» του Υποέργου 1 της Πράξης «Διεξαγωγή εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για τους μαθητές/τριες της ΣΤ’ Τάξης των δημοτικών σχολείων και τους μαθητές/τριες της Γ’ Τάξης των γυμνασίων» με MIS 5161483

Ο Πρόεδρος ενημερώνει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι ο κ. Ευστάθιος Στυλιάρης, Υπεύθυνος της Πράξης «Διεξαγωγή εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για τους μαθητές/τριες της ΣΤ’ Τάξης των δημοτικών σχολείων και τους μαθητές/τριες της Γ’ Τάξης των γυμνασίων», έχει καταθέσει προς έγκριση την παρακάτω εισήγηση (αρ. πρωτ.: 872/22- 03-2022):

«Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) υλοποιεί την Πράξη με τίτλο «Διεξαγωγή εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για τους μαθητές/τριες της ΣΤ’ Τάξης των δημοτικών σχολείων και τους μαθητές/τριες της Γ’ Τάξης των γυμνασίων» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο). Η Πράξη με τίτλο «Διεξαγωγή εξετάσεων διαγνωστικού χαρακτήρα για τους μαθητές/τριες της ΣΤ’ Τάξης των δημοτικών σχολείων και τους μαθητές/τριες της Γ’ Τάξης των γυμνασίων» με MIS 5161483 εντάχθηκε με την υπ’ αρ. πρωτ. 12823/08-02-2022 (ΑΔΑ: 6ΕΩΘ46ΜΤΛΡ-Α3Η) Απόφαση Ένταξης.

ip[
Exit mobile version