Ειδική αγωγή – Ομάδα Γονέων: “Ούτε ένα ευρώ λιγότερο στις θεραπείες των παιδιώνμας”

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ – Ομάδα Γονέων με Παιδιά που χρήζουν Ειδικής Αγωγής –  Προς Κο Παναγιωτίδη Σύμβουλο του Πρωθυπουργού

Ειδικότερα:

Κύριε Παναγιωτίδη,
Όλοι εμείς οι γονείς αισθανόμαστε εκτεθειμένοι σε ένα κράτος που μας βομβαρδίζει με νέους κανονισμούς, γνωματεύσεις, πιστοποιημένους γιατρούς, νέα συστήματα. Αναγκαζόμαστε να ασχοληθούμε με έννοιες όπως ΕΚΠΥ, Παράρτημα, πλαφόν χωρίς αυτό να πρέπει να μας αγγίζει. Χρέος μας και μόνο είναι η φροντίδα των παιδιών μας που θα γίνουν ενήλικες με ιδιαιτερότητες και προβλήματα σε μια αφιλόξενη πολιτεία. Σας το είχαμε πει και στην συνάντησή μας. Τα παιδιά του σήμερα θα γίνουν ενήλικοι πολίτες στο αύριο. Αυτό επιθυμείτε; Μια κοινωνία αναπήρων; Μια κοινωνία με περιθωριοποιημένα άτομα; Που θα χρήζουν ειδικής αγωγής και προνιακών επιδομάτων εφόρου ζωής;Θέλουμε να κάνουμε τα παιδιά μας ενεργούς πολίτες.

Σας τονίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Άλλωστε το αποδιδόμενο ποσό από την πολιτεία είναι το ελάχιστο που μπορεί να καλύψει τις πραγματικές θεραπείες των παιδιών μας.

Η Ομάδα Συντονισμού

ip[
Exit mobile version