Ανοιχτή συνέλευση της «Καμπάνιας για μαζικούς διορισμούς στην Παιδεία»

Σύλλογος Αποφοίτων Τμημάτων : Την Παρασκευή 12/5 πραγματοποιήθηκε στο ΤΕΑΠΗ ανοιχτή συνέλευση εκπαιδευτικών με εκπροσώπους από συλλόγους και συλλογικότητες αναπληρωτών στο πλαίσιο της διεκδίκησης μαζικών, μόνιμων διορισμών στην εκπαίδευση.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτέλεσε συνέχεια της κοινής απόφασης μεταξύ των ακόλουθων συλλόγων, έπειτα από πρωτοβουλία του ΣΑΤΕΑ για συσπείρωση των επιμέρους συλλόγων και συλλογικοτήτων αναπληρωτών, προκειμένου να οριστεί ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο και να διερευνηθούν τρόποι οργάνωσης και προγραμματισμού συλλογικών δράσεων για τη διεκδίκηση μαζικών .
Στη συνέλευση συμμετείχαν οι: ΣΑΤΕΑ, Συντονιστικό Αναπληρωτών Αδιόριστων Εκπαιδευτικών, Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων Π.Ε./ Δ.Ε., η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών-Ωρομίσθιων, ο ΠΣΑΕΠ, ο ΠΕΣΥΘ καθώς και άλλοι συνάδελφοι.
Επίσης, σε αυτή παρευρέθηκαν εκπρόσωποι από τους συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.: Σαλαμίνας, Κερατσινίου-Περάματος «Ν. Πλουμπίδης», «Κ. Σωτηρίου», Α΄Αθηνών, Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, «ο Αριστοτέλης», «ο Περικλής», Περιστερίου «Έλλη Αλεξίου», Καλλιθέας.

και της ευρύτερης κοινωνίας, με διάφορες ακτιβιστικές και επικοινωνιακές δράσεις, για τα προβλήματα της εκπαίδευσης και πώς αυτά σχετίζονται με τους μαζικούς διορισμούς.

Απαιτούμε:
Μαζικούς μόνιμους διορισμούς σε όλα τα κενά της εκπαίδευσης ΤΩΡΑ!
Κανένα προσοντολόγιο, καμία απαξίωση του πτυχίου και της προϋπηρεσίας!

 

 

*Η «Καμπάνια για μαζικούς διορισμούς στην Παιδεία» ξεκίνησε το Μάρτιο του 2017, ως πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων Τμημάτων Ειδικής Αγωγής (ΣΑΤΕΑ) με σκοπό τη συσπείρωση των επιμέρους συλλόγων και συλλογικοτήτων αναπληρωτών, προκειμένου να οριστεί ένα κοινά αποδεκτό πλαίσιο και να διερευνηθούν τρόποι οργάνωσης και προγραμματισμού συλλογικών δράσεων για τη διεκδίκηση μαζικών διορισμών.

Περισσότερες πληροφορίες και δράσεις στη σελίδα της Καμπάνιας στο Facebook:

 

ip[
Exit mobile version