: Μπορεί τα και τα νηπιαγωγεία, προβληματισμοί υπάρχουν όμως για το πώς θα επιστρέψει η Γ’Λυκείου. Δείτε στο τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί.

: Ποιά η κρίσιμη ημερομηνία για την Γ’΄Λυκείου

Η τόνισε πώς η επιστροφή της αποτελεί προτεραιότητα, αφού οι μαθητές αποτελούν κρίσιμη ομάδα μιας και θα εξεταστούν στις .

Η ημερομηνία πού φαίνεται να συνεδριάσουν οι ειδικοί είναι η ερχόμενη Παρασκευή 15 Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι οι μαθητές Λυκείου έχουν ξεκινήσει από την περασμένη Παρασκευή μαθήματα μέσω τηλεκπαίδευσης.

Οι λοιμωξιολόγοι τόνιζαν την προηγούμενη εβδομάδα πως το άνοιγμα της είναι η επόμενη προτεραιότητα, με τον καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο να τονίζει πως «τον Γενάρη θα πάμε με ήπια βήματα».

Και ο Αθανάσιος Τσακρής, καθηγητής Μικροβιολογίας, διευθυντής Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως αυτή την εβδομάδα θα συζητηθεί το άνοιγμα στα γυμνάσια και τα λύκεια.

Όσον αφορά την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα φροντιστήρια η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει αργότερα καθώς το ζήτημα της επιστροφής στη δια ζώσης διδασκαλία στα πανεπιστήμια δεν έχει ακόμα τεθεί επί τάπητος στην επιτροπή των ειδικών.