Άνοιγμα σχολείων – Δημόπουλος: Προτεραιότητα τα σχολεία για την ψυχολογία των παιδιών

Άνοιγμα σχολείων - Μαζάνης: Ανοίγουμε παράθυρο σε κορονοϊό κι άλλες ιώσεις

: Τι είπε για το – Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1,  κτίμησε αναφερόμενος στην πορεία της πανδημίας  πώς δεν βοήθησε το κρύο. Δείτε στο ipaidia.gr τι είπε για σχολεία και .

Ερωτηθείς στον ΑNT1 για το αν θα υπάρξει παράταση στο , είπε πως πρέπει «να περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσει η επιτροπή. Σίγουρα έχουμε τρεις εβδομάδες μπροστά μας ώσπου να βελτιωθεί ο καιρός και να πετύχουμε όσο μεγαλύτερο αριθμό μπορούμε σε εμβολιασμό ευάλωτων ομάδων».

Τι είπε για το

Ο καθηγητής, εξέφρασε την άποψη πως «προτεραιότητα στο, γιατί δεν φαίνεται να είναι τόσο σημαντικά στη διάδοση κι επίσης η ψυχολογία των παιδιών και των οικογενειών τους».

Ειδικά για τα εμβόλια είπε πως «αναμένουμε την αύξηση του αριθμού των , θα πάρει έγκριση και αυτό της Johnson τις επόμενες μέρες, ενώ θα αυξηθεί και η παραγωγή».

Σχετικά με το αν θα κάνουμε φέτος Πάσχα, απάντησε πως «θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του και το πόσο καλύτερος θα είναι ο καιρός».

«Τα μέτρα θα δράσουν ως ‘γέφυρα’, μέχρι να αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί», συμπλήρωσε.

Για το θέμα της διπλής μάσκας, είπε ότι, «δεν μπορεί να πει κανείς ότι αυτή είναι η λύση, το μέτρο βγήκε λόγω των πολλών μεταλλάξεων. Είναι ημίμετρα μέχρι να εμβολιαστεί περισσότερος κόσμος».

ip[
Exit mobile version