Άνοιγμα σχολείων: Ανατροπή! Ποιά σχολεία θα ανοίξουν πρώτα αυτήν τη φορά

Άνοιγμα σχολείων: Ανατροπή! Ποιά σχολεία θα ανοίξουν πρώτα αυτήν τη φορά

: Tα σχέδια για την άρση του lockdown πάνε πίσω τουλάχιστον μία εβδομάδα, μετά τη αύξηση κρουσμάτων, αναφέρθηκε η κ. Μακρή στο κεντρικό δελτίο του Star.

Ποιό το σχέδιο για τα

Αυτή τη φορά φαίνεται πως προβάδισμα για το άνοιγμα των σχολείων έχουν τα Λύκεια και ο λόγος είναι οι .

«Πάμε για τουλάχιστον μια εβδομάδα παράτασης, 8 Μαρτίου και βλέπουμε» τόνισε η Κ. Μακρή που επισήμανε ότι η σταθεροποίηση είχε δημιουργήσει προσδοκίες – και στην κυβέρνηση και στην αγορά- ότι έστω στις 8 του μηνός τα καταστήματα θα μπορούσαν να ανοίξουν κανονικά, χωρίς παραλαβή εκτός καταστήματος ή ραντεβού, αλλά μόνο με τον περιορισμό των τριών ωρών στα ψώνια.

Το άλμα ωστόσο αλλάζει τα σχέδια καθώς οι λοιμωξιολόγοι λένε ότι αποκλείεται να πέσουμε στις 10 επόμενες ημέρες στα 500 , οπότε κι αν ακόμη στις 8 Μαρτίου, θα ειναι μόνο με click away.

Όσον αφορά τα υπογράμμισε ότι επικρατεί μεγάλος προβληματισμός στην κυβέρνηση. Αν πρέπει όμως να διαλέξουν να ανοίξει μια βαθμίδα, δε θα είναι αυτή τη φορά οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα Δημοτικά αλλά τα Λύκεια. Ο λόγος; Να προετοιμαστούν οι μαθητές της τελευταίας τάξης που δίνουν Πανελλήνιες 2021 σε λίγους μήνες.

«Για τίποτα άλλο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή συζήτηση» τόνισε η Κ. Μακρή.

ΑΣΕΠ: Αιτήσεις για προσλήψεις στην αστυνομία

ΑΣΕΠ: Πού αναμένονται 939 θέσεις εργασίας

ΕΦΚΑ, ΟΠΕΚΑ, ΟΑΕΔ: Πληρωμές σε επιδόματα και συντάξεις ΕΔΩ

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !